Bedrijfskoffie, ga voor de perfect match | KoffiePartners

Ga voor de perfect match!

Op zoek naar koffie voor uw bedrijf? De keuze is enorm. Daarom hebben wij alvast onderscheid gemaakt in een viertal onderwerpen. Kijk welk thema het beste bij uw bedrijf past en maak op deze manier al een snelle selectie voor uw nieuwe bedrijfskoffie!

Liever direct persoonlijk advies?
duurzame koffie | Koffieleverancier KoffiePartners

1. Duurzame koffie

Ga voor groen

Vindt u duurzaamheid belangrijk? Wij ook! Met een duurzame koffievoorziening draagt u bij aan een betere wereld. Duurzame koffie geeft een goed gevoel en u geeft als bedrijf het juiste voorbeeld. Wij bieden duurzame koffie aan van o.a. Caffè Cento%, Coffee Fresh, illy en Redbeans.

Ontdek onze duurzame koffieconcepten
Bedrijfskoffie | KoffiePartners

2. Snelle koffie

Handig voor piekmomenten!

Binnen slechts een paar seconden genieten van lekkere koffie? Dat kan met instant koffie. Hiermee kunt u perfect inspelen op piekmomenten, waarmee u grote groepen mensen in een keer kunt voorzien van koffie. Bovendien brengt instant koffie zeer weinig onderhoud met zich mee, omdat er geen koffieresidu vrijkomt. Kortom: snel én lekker!

Bekijk ons snelle koffie assortiment
Verse bonenkoffie | Bedrijfskoffie | KoffiePartners

3. Versgemalen koffie

De ultieme koffiebeleving

Wilt u uw medewerkers en bezoek voorzien van vers gemalen koffie? Met een bonenmachine wordt elke kop koffie vers bereid. Het geluid van de bonen die gemalen worden, samen met de vrijkomende aroma’s en de heerlijke smaak van verse koffie, zorgt voor een heuse koffiebeleving. U kunt kiezen uit verschillende A-merken, zoals NESCAFÉ, illy en Redbeans of onze eigen premium merken Caffè Cento% en Coffee Fresh.

Direct naar alle espressobonen concepten
Traditionele koffie | KoffiePartners

4. Traditionele koffie

De vertrouwde koffiesmaak

Er gaat niets boven een vertrouwde kop filterkoffie, toch? Freshbrew koffie lijkt daar heel veel op! Met een professionele freshbrew koffiemachine bereid u traditionele filterkoffie zoals u van thuis gewend bent, maar dan door slechts één druk op de knop. De doorlooptijd is (gelukkig) een stuk sneller dan een traditioneel filtersysteem. Binnen 20 – 25 seconden geniet u al van een heerlijke kop koffie.

Lees meer over freshbrew koffieconcepten
kopje Caffè Cento Superiore | Koffieleverancier | KoffiePartners

Mogen wij de leverancier van uw bedrijfskoffie worden?

Bovenstaande concepten zijn maar een kleine greep uit ons assortiment. Onze koffie experts adviseren u graag vrijblijvend over een koffievoorziening op maat. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat u morgen kunt genieten van de lekkerste bedrijfskoffie!

Neem contact met ons op

Koffie kan een echte game-changer zijn bij het stimuleren van creativiteit op de werkvloer. In deze blog gaan we hier dieper op in. Lees je mee?

Lees meer

We zijn blij om vandaag te delen dat wij het mooie Brabantse koffiebedrijf Coffee3 hebben overgenomen! In deze KoffiePraat lees je meer over deze samenwerking.

Lees meer

Iedereen heeft een mening over de koffie op je werk. Wij geven een aantal tips om jouw collega’s tevreden te houden over de koffie op het werk!

Lees meer