Showroom | KoffiePartners

Aangepaste dienstverlening

Wij streven ernaar om onze dienstverlening zo goed mogelijk uit te voeren. Dit betekent dat wij ons uiterste best doen om onze klanten op een veilige en verantwoorde wijze te voorzien van koffie. Zo is onze showroom inmiddels weer geopend voor afspraken en is de minimale orderwaarde voor gratis verzenden verlaagd.

Belangrijke maatregelen coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn wij genoodzaakt preventieve maatregelen te nemen.

Wij streven ernaar om onze dienstverlening zo goed mogelijk uit te voeren. Dit betekent dat wij ons uiterste best doen om onze klanten op een veilige en verantwoorde wijze te voorzien van koffie.

 • Kantoor en showroom
  Onze medewerkers staan elke dag telefonisch en per mail voor u klaar. Langskomen in onze showroom is mogelijk, maar wel alleen op afspraak en in klein gezelschap (max. 2 personen). Uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand.
 • Bestellingen en bezorging koffie
  Onze binnendienst is elke werkdag aanwezig om telefonische bestellingen aan te nemen. Daarnaast kunt u ook in onze webshop producten bestellen. Onze minimale bestelwaarde voor gratis levering is verlaagd van € 125,- naar € 65,- excl. btw. Zo kunt u ook uw kleinere bestellingen voordelig bij ons blijven plaatsen.
  Bestellingen worden door onze bezorging uitgeleverd met extra voorzorgsmaatregelen. Dit betekent dat onze bezorging fysiek contact mijdt en hierdoor goederen, anders dan u van ons gewend bent, niet tot aan uw keukenkastje bezorgt, maar tot achter de voordeur.
 • Technische dienst bereikbaar
  Voor storingen kunt u telefonisch contact opnemen met onze technische dienst. Zij beoordelen per situatie of het noodzakelijk is dat er een monteur wordt gestuurd. Wij proberen zoveel mogelijk van uw technische vragen telefonisch te beantwoorden.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de bovenstaande maatregelen kunt u contact met ons opnemen via 078 – 63 10 300 of via info@koffiepartners.nl. Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking!

Neem contact met ons op!
desinfecterende handgel ter voorkoming verspreiding covid-19 | KoffiePartners

Reinigingsproducten

Juist nu is het extra belangrijk om uw koffiemachine en werkomgeving schoon te houden om verdere verspreiding van Covid-19 te voorkomen. Wij denken daarin graag met u mee!

Zo bieden wij een aantal reinigingsproducten aan waarmee u bacteriën geen kans geeft.

Bekijk alle reinigingsproducten

Communicatiematerialen voor de koffiecorner

Onze leveranciers hebben verschillende communicatiematerialen beschikbaar gesteld om een veilige koffiecorner te garanderen.

Redbeans koffiecorner met A3 poster | KoffiePartners

1. Redbeans

Onze partner Redbeans heeft een A3 poster ontwikkeld om op te hangen in uw koffiecorner. Download hem hieronder gratis en ga voor een veilige koffiecorner! Houd 1,5 meter afstand, haal alleen koffie voor uzelf en maak de beanmachine vaker schoon dan gebruikelijk.

Download de Redbeans A3 poster
NESCAFÉ 1,5 meter

2. NESCAFÉ

Download de NESCAFÉ A3 poster

Door middel van de juiste afstand, goede routing en hygiëne regels blijft het mogelijk om van uw kop koffie te blijven genieten! Om u te helpen zo soepel mogelijk over te gaan naar een “1,5 meter” koffiecorner heeft NESCAFÉ twee pakketten samengesteld, bestaande uit posters, stickers en banners. Interesse? Vraag meer informatie over de pakketten en prijzen op bij onze binnendienst.

Vraag het communicatiepakket aan
Caffe Cento | KoffiePartners

Heeft u andere wensen?

Wij denken graag met u mee! Staat uw leverancier er niet tussen of bent u op zoek naar andere communicatiematerialen? Neem dan contact op met onze koffie experts en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op