3 handige tips voor gekoeld water op het werk

Stay hydrated😊!

Gekoeld water met citroen | KoffiePartners

1. Waterreminder ‘opvallende waterfles’

Kies een opvallende kleur!

De meest eenvoudige manier is om een fles of kan te vullen met water en op het bureau te plaatsen. Zo wordt u elke keer herinnerd aan voldoende water drinken. Ook is dit een handige manier om bij te houden of u de aanbevolen 1,5 liter al opgedronken heeft.

Voordelen water drinken | KoffiePartners

De voordelen van water drinken op het werk

Veel mensen starten hun werkdag met een kop koffie. Echter schiet voldoende water drinken er vaak bij in. Daarom in deze blog drie voordelen van water drinken op het werk!

Lees de blog
Borg & Overström waterkoeler | KoffiePartners

2. Gekoeld water drinken via een waterkoeler

Koud water in een handomdraai

Leiding waterkoelers zijn de meest gebruikte wateroplossingen voor op het werk. En dat is niet voor niks. Want het werkt erg praktisch: dankzij de aansluiting op de waterleiding, heeft u altijd gekoeld water binnen handbereik. Met slechts een lichte aanraking op het touchscreen van de Borg & Overström waterkoeler kiest u voor gekoeld water, leidingwater of bruisend water.

Geen wateraansluiting?

Geen probleem, er zijn ook zogeheten fleswaterkoelers. Deze kunt u zelf navullen door de fles bovenop te vervangen. Deze 19 liter flessen zijn alleen wel wat lastig te tillen.

Bekijk alle waterkoelers
Made Blue waterkoeler | Duurzaam en verantwoord! | KoffiePartners

Duurzame waterkoeler

Is duurzaamheid binnen uw bedrijf van belang? Kies dan voor de Made Blue waterkoeler. Dit is een Borg & Overström B4 waterkoeler in een Made Blue jasje. Want met deze watermachine doneert u 1 miljoen liter schoon drinkwater aan ontwikkelingslanden. Dus niet alleen goed voor uzelf, maar ook voor de wereld!

Ontdek de Made Blue waterkoeler

Gekoeld water, uit de kraan!

Een tafelmodel waterkoeler plaatst u in de koffiecorner, bijvoorbeeld naast de koffiemachine. Zo pakt u eenvoudig bij elke kop koffie, ook een glas gekoeld water. Is er op het aanrecht of op het meubel geen ruimte meer? Onze watermachines zijn ook als staand model beschikbaar met bijhorende onderkast of als inbouw model. Wilt u een waterkraan integreren in uw bar? Ook dit is mogelijk met de de Borg & Overström U1.

Persoonlijk advies?
Gekoeld water met een twist! | KoffiePartners

3. Water met een twist

Lekker met een schijfje citroen!

Vooral op een zomerse dag is het lekker om gekoeld water te drinken. Dat kunt u eenvoudig zelf voorbereiden. Leg uw waterfles een dag van tevoren in de vriezer en geniet tijdens het werk van ijskoud water! Of voeg een stuk fruit toe om water een smaakje te geven.

Koffiemachine reinigingsspray | KoffiePartners

Hygiënisch water tappen

Water tappen uit een Borg & Overström waterkoeler gaat eenvoudig via de bediening op het touchscreen. Juist nu is het extra belangrijk om de waterautomaat goed schoon te houden. Dit kan eenvoudig met onze bijpassende reinigingsspray, daarmee zijn direct 99,9% van de bacteriën gedood!

Bestel de reinigingsspray
Waterkoeler op het werk | KoffiePartners

Advies op maat

Wilt u met ons sparren over een nieuwe zakelijke waterkoeler? Onze experts denken graag met u mee. Het is mogelijk om een waterautomaat te huren, te kopen of om een refurbished waterkoeler aan te schaffen. Bekijk dan ons assortiment op de website en neem vandaag nog contact op voor vrijblijvend advies.

Neem direct contact op

Met de stijgende energieprijzen houdt het ons allemaal bezig: ‘Hoe kan ik besparen op mijn energieverbruik?’ In deze blog geven we je 5 handige tips.

Lees meer

5 meest gelezen blogs in 2022

Geplaatst op 11-01-2023

Welke blogs zijn het vaakst gelezen in 2022? Laat je inspireren door de vijf meest gelezen blogs van het afgelopen jaar.

Lees meer

Espressobonen, instant, filter, freshbrew, filterkoffie, capsules en liquid koffie. Wij hebben de voor- en nadelen per type koffiemachine voor je op een rijtje gezet.

Lees meer