Koffie op de werkvloer | Werkplezier bij KoffiePartners

Koffie op de werkvloer voor meer werkplezier?

Maak uw werkdag nog leuker met onze 5 tips

Wist u dat we ruim 60.000 uur van ons leven werken? Deadlines, afspraken en slechtgezinde collega’s kunnen ons werk wel eens bijzonder zwaar maken. Toch willen we het liefst fluitend naar ons werk en weer fluitend naar huis. In deze blog daarom 5 tips voor meer werkplezier. En we verklappen alvast: koffie heeft zeker invloed op uw werkplezier!

Meer over de rol van koffie bij werkplezier?

1. Trakteer een collega die u niet goed kent op een kop koffie!

Samen koffiedrinken verbind en gaat vaak gepaard met een goed gesprek! Dat weten wij als koffieleverancier als geen ander! Haal daarom eens koffie voor een collega die je eigenlijk helemaal niet goed kent. Wie weet wat voor gave ideeën er voortvloeien uit zo’n gesprek.

2. Doe minstens één keer per dag iets volkomen impulsiefs

Uiteraard hoeft u niet heel u leven om te gooien om routine te doorbreken. Het verschil kan hem al zitten in iets kleins. Luister eens een andere radio zender. Bestel eens lunch buiten de deur of loop eens naar een collega toe in plaats van mailen.

3. Beloon uzelf!

Hard werken moet worden beloond. En als niemand anders u beloond, kunt u het altijd zelf doen. Dat kan met kleine dingen, zoals uzelf trakteren op uw favoriete snack, een lekkere kop koffie, een nieuw kapsel of simpelweg een avondje relaxen.

4. Stel niet uit wat u gisteren al had willen doen

Van uitstel komt afstel.

Begin de dag met de lastige taken waar u tegen op ziet. Door dit te doen kunt u vervolgens met een gerust hart uw werkdag voorzetten. Kortom: meer werkplezier, wel zo relaxt!

5. Durf te falen

Tot slot de meest belangrijke tip. Durf te falen. Want wie niet waagt, wie niet wint! Iedereen maakt weleens fouten en van fouten leren we. Ga moeilijkheden daarom niet steeds uit te weg! Want daar kunt u later alleen maar spijt van krijgen.

Koffie kan een echte game-changer zijn bij het stimuleren van creativiteit op de werkvloer. In deze blog gaan we hier dieper op in. Lees je mee?

Lees meer

We zijn blij om vandaag te delen dat wij het mooie Brabantse koffiebedrijf Coffee3 hebben overgenomen! In deze KoffiePraat lees je meer over deze samenwerking.

Lees meer

Iedereen heeft een mening over de koffie op je werk. Wij geven een aantal tips om jouw collega’s tevreden te houden over de koffie op het werk!

Lees meer