KoffiePraat blog

Datum: 16 juni 2021
Leestijd: 2 minuten

Operationele service | Operator op locatie | KoffiePartners

Wanneer kiezen voor een koffiemachine met operator?

Laat u adviseren

Bij het uitzoeken van een nieuwe zakelijke koffiemachine komt veel kijken. Elke zetmethode heeft namelijk zijn voor- en nadelen. Zo wordt de smaak en beleving van een bonenmachine vaak goed gewaardeerd, maar dit type koffiemachine heeft wel wat meer onderhoud nodig. Indien u daar geen omkijken naar wilt hebben, kunt u kiezen voor een koffiemachine met operator.

Wat doet een operator?

Neemt het werk uit handen

  • Tijdig bijvullen van de koffiemachine
  • Dagelijks reinigen van de koffiemachine
  • Oplossen van eerstelijns storingen
  • Voorraadbeheer van uw koffievoorziening
Lees meer over onze operationele service
Aequator Cento% | Koffie zakelijk | KoffiePartners

Voor welk type koffiemachine is operating geschikt?

Alle koffiemachines hebben onderhoud nodig

Operating kan voor elk type koffiemachine toegepast worden. Het onderhouden van een koffiemachine neemt tijd in beslag. Maar dit is wel noodzakelijk om de levensduur van uw koffiemachine te verlengen én om de lekkere smaak van koffie te behouden. Elk type automaat heeft zijn eigen wensen voor wat betreft het onderhoud. Van dagelijks spoelen tot wekelijks uitgebreid reinigen. Daarom nemen wij deze zorg graag op ons, zodat u meer tijd overhoudt voor uw werkzaamheden!

Bekijk al onze koffiemachines
Etna operating | KoffiePartners

Voor welke bedrijven is operating geschikt?

Ook voor uw bedrijf?

Er wordt niet alleen door grote bedrijven gekozen voor operationele service. Want ook als klein bedrijf is dit zeker mogelijk. We adviseren een koffiemachine met operator aan alle organisaties die willen genieten van heerlijke koffie, maar geen omkijken willen hebben naar de koffiemachine. Kortom: koffie zonder kopzorgen!

Vrijblijvend advies over operating

Bekijk een voorbeeld van de wekelijkse reiniging:

Redbeans koffie kiezen | KoffiePartners

Mogen wij het werk uit handen nemen?

Wij denken graag met u mee!

Kies dan voor een koffiemachine met operationele service. Onze koffie experts adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Dus wilt u meer weten over het onderhoud van uw koffiemachine of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Neem contact met ons op

Met de stijgende energieprijzen houdt het ons allemaal bezig: ‘Hoe kan ik besparen op mijn energieverbruik?’ In deze blog geven we je 5 handige tips.

Lees meer

5 meest gelezen blogs in 2022

Geplaatst op 11-01-2023

Welke blogs zijn het vaakst gelezen in 2022? Laat je inspireren door de vijf meest gelezen blogs van het afgelopen jaar.

Lees meer

Espressobonen, instant, filter, freshbrew, filterkoffie, capsules en liquid koffie. Wij hebben de voor- en nadelen per type koffiemachine voor je op een rijtje gezet.

Lees meer