KoffiePraat

Datum: 2 september 2020
Leestijd: 2 minuten

koffiemachines voor kleine bedrijven | koffie voor MKB bedrijven | KoffiePartners

Nieuwe koffiemachine nodig?

Top 3 koffiemachines voor MKB bedrijven

Op zoek naar een nieuwe koffiemachine voor de zaak? Met alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn kan dat een behoorlijke uitdaging zijn. Daarnaast heeft u als MKB bedrijf misschien andere wensen & behoeften op het gebied van uw koffievoorziening. Zo heeft u misschien geen vaste wateraansluiting of een beperkte plaatsingsruimte. Om u te helpen bij uw keuze, lichten wij 3 van onze meest geliefde koffiemachines voor kleine bedrijven uit.

Liever direct persoonlijk advies?
Redbeans Beanmachine Large | KoffiePartners

1. Redbeans Large

Een compacte eyecatcher voor op kantoor!

Zijn u en uw collega’s echte koffieliefhebbers en drinken jullie het liefst verse bonenkoffie? Dan adviseren wij de compacte Redbeans Large. Deze koffiemachine springt er vanwege het stijlvolle design direct uit en is hierdoor een echte eyecatcher voor op kantoor. Koffiemachines en koffiebonen van Redbeans zijn speciaal voor elkaar gemaakt, waardoor de smaak altijd perfect tot zijn recht komt. Daarnaast heeft u met de Redbeans Large keuze uit maar liefst 8 verschillende koffievariaties. Kortom, dat wordt genieten! Let op, voor deze machine heeft u wel een vaste wateraansluiting nodig.

Vraag direct een offerte aan!
Jura WE8 | KoffiePartners

2. Jura WE6 of WE8

Ideaal voor een kleine werkplek!

Beschikt u over weinig ruimte voor uw koffiemachine en heeft u geen vaste wateraansluiting? Dan adviseren wij een Jura WE6 of WE8 (incl. verse melk). Deze kwalitatieve espressomachines zijn zeer compact, gebruiksvriendelijk en compleet. Met 16 verschillende keuzemogelijkheden kunt u de lekkerste koffievariaties bereiden. Daarnaast zijn deze koffiemachines eenvoudig in onderhoud en zeer gebruiksvriendelijk, waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw zakelijke koffiemachine!

Vraag direct een offerte aan!

Nu met gratis JURA Claris filterpakket cadeau

Daarnaast ontvangt u nu bij aankoop van een Jura koffiemachine een gratis waterfilter set (4 stuks) cadeau. Met het waterfilter JURA Claris Pro-Smart is de lekkere smaak van een kop koffie gegarandeerd. Kortom onmisbaar voor uw nieuwe koffiemachine!

Bekijk de actie!
NESCAFÉ Alegria Conforto | KoffiePartners

3. NESCAFÉ Conforto

Gemak en kwaliteit in Ă©Ă©n compacte koffiemachine!

De NESCAFÉ Conforto is het compacte formaat van de koffiemachine zoals thuis maar dan met de meest gevraagde variaties en een kannenfunctie. Hiermee bereidt u binnen no-time een heerlijk kopje koffie. Ideaal als u en uw collega’s dezelfde koffievariatie drinken. De Conforto is zowel met als zonder vaste wateraansluiting verkrijgbaar. Daarnaast is de koffiemachine eenvoudig schoon te maken met slechts 1 druk op de knop!

Vraag direct een offerte aan!
Espressobonen koffie | KoffiePartners

Persoonlijk advies over koffiemachines voor MKB bedrijven?

Wilt u liever persoonlijk advies van een van onze koffie experts? Of komen proeven in ons Coffee Experience Center? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Ja, ik wil persoonlijk advies!

Welke manieren zijn er om een cappuccino te bereiden op kantoor? (Het is gelukkig niet nodig om hiervoor barista te zijn!)

Lees meer

In ons assortiment vindt u alle A-merken koffie. Heeft u de premium espressobonen van Coffee Fresh, Caffè Cento% en Caffè Saluti al geproefd? In deze blog lichten we deze drie topmerken uit! 

Lees meer