Fast Service

Vorig jaar hebben we een gave stuntfilm gemaakt over onze Limitless Service. Ook dit jaar en juist in de huidige situatie willen wij onze snelle en vakkundige service uitlichten in een spectaculaire video. Wij zitten niet stil, maar gaan volle kracht vooruit! En dat willen we laten zien. Daarom hebben we gebruik gemaakt van de snelste, vliegende zeilboot van Nederland: de Persico 69F. Bij zeilen gaat het om inzicht, innovaties, goed materiaal, een beetje lef en goed op elkaar ingespeeld zijn. En dat is precies waar KoffiePartners voor staat!

Limitless Service | Campagne beeld | KoffiePartners

KoffiePartners & Limitless Service

Ontdek hoe ver wij gaan voor goede service!

Bij KoffiePartners leveren wij Limitless Service. Dat is service, zonder grenzen! Zodat u ongelimiteerd kunt genieten van de allerlekkerste koffie op het werk. Want naar uw koffievoorziening wilt u geen omkijken hebben. Benieuwd hoe ver wij gaan voor goede koffie? Lees dan snel verder!

Wat is Limitless Service?

Bij KoffiePartners leveren wij super service, in welke omstandigheden dan ook. Dag in dag uit staat ons team van gepassioneerde koffie experts klaar om onze klanten optimaal te voorzien van de lekkerste koffie op het werk. Van het verkoopgesprek tot aan de bezorging van uw koffie. Onze service kent geen grenzen & daar zijn we trots op. Benieuwd naar wat grenzeloze service voor ons betekent? Bekijk dan hieronder onze 8 beloftes van ongelimiteerde service.

De 8 beloftes van Limitless Service

Álles voor de lekkerste koffie op het werk!

Icoon 1: ongelimiteerd

1. Ongelimiteerd: u kiest welke koffie bij uw bedrijf past.

Icoon 2: aandacht

2. Aandacht: wij luisteren écht naar onze klanten.

Icoon begrip | KoffiePartners

3. Begrip: persoonlijk contact, klanten zijn bij ons geen nummer.

Icoon 4: meedenken | Limitless Service van KoffiePartners

4. Meedenken: altijd snel, flexibel en creatief!

Icoon 5: ontzorging

5. Ontzorging: wij nemen al uw zorgen weg!

Icoon 6: betrouwbaar

6. Betrouwbaar: wij komen onze beloftes na.

Icoon 7: overtreffen

7. Overtreffen: wij doen graag dat beetje extra!

Icoon 8: passie

8. Passie: service, altijd met een glimlach!

Álles voor de lekkerste koffie op het werk!

Benieuwd hoe ver wij gaan?

espressobonen | KoffiePartners

Ook Limitless Service ervaren?

U kunt direct contact met ons opnemen, wij denken graag mee over hoe we de beste service voor uw bedrijf kunnen verlenen.

  Waar ken je ons van?

  Waarover wil je meer weten?
  Persoonlijk advies | Ons team | KoffiePartners

  Er is een toenemende behoefte in de zakelijke markt naar andere koffieconsumpties. We willen meer variatie, smaak en beleving! In deze blog bespreken we de 3 meest populaire koffie consumptietrends van dit moment.

  Lees meer

  Als je een heerlijk kopje koffie op het werk wilt zonder al te veel gedoe, dan zijn WMF volautomatische koffiemachines een uitstekende optie.

  Lees meer

  Aan de slag met duurzaamheid? Gebruik deze handige tips om jouw bedrijf verder te verduurzamen op het gebied van koffie.

  Lees meer