KoffiePraat Blog

Datum: 24 februari 2021
Leestijd: 4 minuten

Espressobonen koffie met luxe thee | KoffiePartners

Een complete beleving

Met verse bonen koffie en losse thee

Werkgevers vinden het steeds belangrijker om bezoek en medewerkers écht lekkere koffie te serveren. Dan is de keuze voor een espressobonen concept het meest voor de hand liggend. Dit zorgt namelijk voor een complete koffiebeleving. Het geluid van bonen die gemalen worden, de geur van vrijkomende aroma’s, de mooie zichtbare cremalaag en de heerlijke smaak. Maar vergeet de theedrinkers niet! Wat zijn de mogelijkheden om een ultieme theebeleving te creëren met luxe thee op kantoor?

Vraag vrijblijvend advies aan

Koffie en thee zijn na kraanwater de meest gedronken dranken

Uit het Nationaal Koffie- en Theeonderzoek 2020 blijkt dat 79% van de Nederlanders minimaal één keer per week koffie drinkt en 74% thee. Eigenlijk is het dus best gek dat er meer aandacht wordt besteed aan koffie op het werk, dan aan theedrinkers. Maar eigenlijk mogen we helemaal niet klagen, want in veel landen wordt helemaal geen gratis koffie of thee verstrekt op het werk.

Lees dit onderzoek
Losse thee | KoffiePartners

Ga voor luxe losse thee

Verse thee!

Wie denkt dat thee alleen verkrijgbaar is in theezakjes heeft het mis. Neem bijvoorbeeld de luxe thee van Senza Tea. Dit is gemaakt van losse theebladeren, aangevuld met kruiden en vruchten. Deze combinatie vormt de lekkerste verse theemelanges. Met slimme oplossingen wordt losse thee eenvoudig en toegankelijk gemaakt voor theedrinkers, ook op het werk. Lees hieronder hoe:

Senza Tea dispenser | KoffiePartners

1. Dispenser in de koffiecorner

Kies de smaak die u het meeste aanspreekt, houdt het papieren filter eronder en schuif één keer opzij voor precies de juiste dosering voor een kop thee. Deze theedispensers leveren een belangrijke bijdrage aan een gezellige omgeving waar mensen samenkomen, zoals in de koffiecorner.

Senza Tea plateau 6 blikjes thee | KoffiePartners

2. Thee in vergaderruimtes

Het theeplateau met daarop blikjes verse thee zijn perfect voor wat kleinere bedrijven of voor in meeting rooms. Schep met de handige maatlepel precies genoeg thee uit het blikje. Doe het in een RVS filter of papieren filter en genieten maar!

Onder andere in coworking spaces is deze gouden formule populair!

Verse bonen koffie verse thee | koffie bestellen webshop | KoffiePartners

Vul uw koffiecorner aan met luxe thee

Onze koffie en thee experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies! Hopelijk geniet ook u binnenkort van verse espressobonen koffie en luxe losse thee.

Dit wil ik!

5 meest gelezen blogs in 2022

Geplaatst op 11-01-2023

Welke blogs zijn het vaakst gelezen in 2022? Laat je inspireren door de vijf meest gelezen blogs van het afgelopen jaar.

Lees meer

Espressobonen, instant, filter, freshbrew, filterkoffie, capsules en liquid koffie. Wij hebben de voor- en nadelen per type koffiemachine voor je op een rijtje gezet.

Lees meer

Welke koffie drinken ze in Italië?

Geplaatst op 12-08-2022

Italië, het land van de koffie. Maar welke koffie drinken de Italianen zelf? In deze blog gingen we voor je op onderzoek.

Lees meer