KoffiePraat Blog

Datum: 24 februari 2021
Leestijd: 4 minuten

Espressobonen koffie met luxe thee | KoffiePartners

Een complete beleving

Met verse bonen koffie en losse thee

Werkgevers vinden het steeds belangrijker om bezoek en medewerkers écht lekkere koffie te serveren. Dan is de keuze voor een espressobonen concept het meest voor de hand liggend. Dit zorgt namelijk voor een complete koffiebeleving. Het geluid van bonen die gemalen worden, de geur van vrijkomende aroma’s, de mooie zichtbare cremalaag en de heerlijke smaak. Maar vergeet de theedrinkers niet! Wat zijn de mogelijkheden om een ultieme theebeleving te creëren met luxe thee op kantoor?

Vraag vrijblijvend advies aan

Koffie en thee zijn na kraanwater de meest gedronken dranken

Uit het Nationaal Koffie- en Theeonderzoek 2020 blijkt dat 79% van de Nederlanders minimaal één keer per week koffie drinkt en 74% thee. Eigenlijk is het dus best gek dat er meer aandacht wordt besteed aan koffie op het werk, dan aan theedrinkers. Maar eigenlijk mogen we helemaal niet klagen, want in veel landen wordt helemaal geen gratis koffie of thee verstrekt op het werk.

Lees dit onderzoek
Losse thee | KoffiePartners

Ga voor luxe losse thee

Verse thee!

Wie denkt dat thee alleen verkrijgbaar is in theezakjes heeft het mis. Neem bijvoorbeeld de luxe thee van Senza Tea. Dit is gemaakt van losse theebladeren, aangevuld met kruiden en vruchten. Deze combinatie vormt de lekkerste verse theemelanges. Met slimme oplossingen wordt losse thee eenvoudig en toegankelijk gemaakt voor theedrinkers, ook op het werk. Lees hieronder hoe:

Senza Tea dispenser | KoffiePartners

1. Dispenser in de koffiecorner

Kies de smaak die u het meeste aanspreekt, houdt het papieren filter eronder en schuif één keer opzij voor precies de juiste dosering voor een kop thee. Deze theedispensers leveren een belangrijke bijdrage aan een gezellige omgeving waar mensen samenkomen, zoals in de koffiecorner.

Senza Tea plateau 6 blikjes thee | KoffiePartners

2. Thee in vergaderruimtes

Het theeplateau met daarop blikjes verse thee zijn perfect voor wat kleinere bedrijven of voor in meeting rooms. Schep met de handige maatlepel precies genoeg thee uit het blikje. Doe het in een RVS filter of papieren filter en genieten maar!

Onder andere in coworking spaces is deze gouden formule populair!

Verse bonen koffie verse thee | koffie bestellen webshop | KoffiePartners

Vul uw koffiecorner aan met luxe thee

Onze koffie en thee experts vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies! Hopelijk geniet ook u binnenkort van verse espressobonen koffie en luxe losse thee.

Dit wil ik!

Onze Caffè Cento% melanges zijn in een nieuw jasje gestoken. Ontdek in deze KoffiePraat de metamorfose van jouw favoriete Cento blend.

Lees meer

Recept: Affogato

Geplaatst op 31-01-2024

Een heerlijk Italiaans dessert met slechts twee ingrediënten: espresso en vanille ijs. Een gouden duo als je het ons vraagt. Wij maakten een variant met speculoos!

Lees meer

5 meest gelezen blogs in 2023

Geplaatst op 17-01-2024

Het nieuwe jaar is inmiddels van start, maar wij blikken nog een keer terug naar 2023. In dit artikel nemen we jullie graag mee in de best gelezen blogs van vorig jaar. Zo ben je in één keer op de hoogte van alle populaire topics.

Lees meer