De voordelen van thee op het werk

De geneeskrachtige werking van 5 populaire thee smaken

De voordelen van thee, ontdekt u in deze blog!  Bij KoffiePartners, zijn wij naast koffie – ook enorme theeliefhebbers! Daarom gingen wij op onderzoek uit naar de geneeskrachtige werking van ons thee assortiment. In deze blog delen wij graag onze bevindingen!

Liever direct persoonlijk advies?
Gemberthee | De voordelen van thee blog | KoffiePartners

1. Gemberthee

Goed voor uw maag en immuunsysteem!

Steeds meer mensen ontdekken de gezondheidsvoordelen van gember. Als thee heeft gember een kalmerende werking op onze maag. Daarnaast werkt het rustgevend, versterkt het ons immuunsysteem en heeft onderzoek aangetoond dat het ontstekingsremmende stoffen bevat. Tenslotte verfrist het ook nog eens de adem.

Senza Tea Gemberthee | KoffiePartners

Senza Tea Ginger Delight

Kortom, tijd om gemberthee bij u op kantoor te introduceren! Probeer bijvoorbeeld onze losse gemberthee van Senza Tea eens. Deze thee is cafeïnevrij en ook nog eens biologisch.

Probeer Senza Tea Ginger Delight!
Groene thee | voordelen van thee | KoffiePartners

2. Groene thee

Ondersteunend bij afvallen!

Groene thee staat misschien wel het meest bekend om zijn heilzame werking. Maar waar is deze thee nou eigenlijk precies goed voor? Groene thee heeft een antibacteriële, ontgiftende, antivirale, schimmelwerende en UV-beschermende werking. Daarnaast beschermt groene thee in het algemeen tegen diverse andere aandoeningen en kwaaltjes zoals: misselijkheid, pijn en stress en kan het ondersteunend werken bij het afvallen.

Lipton Exclusive Selection | Intense mint | Koffiepartners

Groene thee in alle soorten en smaken

Bij KoffiePartners hebben wij een uitgebreid productassortiment groene thee met smaken zoals: Rode vruchten, Oriëntaal, Matcha, Sencha, Mint, Jasmijn, Citroen & Cranberry.

Ontdek groene thee in onze webshop!
Zoethoutthee | Voordelen van thee | KoffiePartners

3. Zoethoutthee

Verlichtend bij griep en keelpijn!

Nu de koude maanden in aantocht zijn, staat helaas ook het griepseizoen weer voor de deur. Begint u last te krijgen van een zere keel of van uw luchtwegen? Probeer dan eens zoethoutthee. Zoethoutthee bevat namelijk genezende stoffen die glycosiden heten. Deze verbindingen breken het dikke, stijve slijm in de luchtwegen af. Hierdoor kunt u gemakkelijker ademen en merkt u al snel dat klachten zoals hoesten afnemen na het drinken van deze thee.

Zoethoutthee in ons assortiment

Benieuwd geworden naar zoethoutthee? In ons assortiment hebben wij een heerlijke Pickwick blend van oolong en zwarte thee, verrijkt met zoethout. Geniet van de warme, zoete smaak van Liquorice!

Bestel zoethoutthee in onze webshop!
Muntthee | Voordelen van thee | KoffiePartners

4. Muntthee

Goed voor uw spijsvertering!

Muntthee is de perfecte thee om uw dag mee te starten. Deze thee heeft namelijk een verhelderende werking op onze hersenen. Verder is muntthee ook goed voor de spijsvertering, onze zenuwen en kan het kalmerend werken bij menstruatiepijnen.

Marokkaanse munt thee lipton exclusive selection | KoffiePartners

Muntthee in ons assortiment

Bij KoffiePartners hebben wij verschillende soorten muntthee in ons assortiment. Variërend van subtiel tot intens van smaak. Probeer bijvoorbeeld eens de Marokkaanse muntthee van Lipton. Deze heerlijke thee geeft met haar exotische tintje net dat beetje extra aan uw muntthee.

Bekijk ons assortiment muntthee
Rooibosthee | Voordelen van thee | KoffiePartners

5. Rooibosthee

Voor wat extra energie!

Rooibosthee bevat verschillende ingrediënten die goed zijn voor ons lichaam. Denk hierbij aan: ijzer, calcium, koper, magnesium, zink en mangaan. Doordat deze thee boordevol gezonde mineralen zit, kunt u rooibosthee het beste drinken wanneer u laag in uw energielevel zit. Bijvoorbeeld rond het einde van uw werkdag.

Senza Tea Rooibos thee | KoffiePartners

Ontdek rooibosthee in ons assortiment

In ons assortiment vindt u veel verschillende soorten rooibosthee. Verpakt in standaard envelopzakjes of in losse vorm. In de originele smaak of juist met een exotische twist. Het meest geliefd bij onze klanten? De losse African rooibosthee van Senza Tea.

Bestel rooibosthee in onze webshop

Conclusie

Concluderend kunnen we stellen dat de voordelen van thee, deze drank zeker één van de krachtigste warme danken van de werkvloer maakt! Zin in thee gekregen of benieuwd geworden naar ons assortiment? Bezoek dan onze webshop of neem contact op ons op. Onze thee experts adviseren u graag!

Meer weten over de voordelen van thee?

Koffie kan een echte game-changer zijn bij het stimuleren van creativiteit op de werkvloer. In deze blog gaan we hier dieper op in. Lees je mee?

Lees meer

We zijn blij om vandaag te delen dat wij het mooie Brabantse koffiebedrijf Coffee3 hebben overgenomen! In deze KoffiePraat lees je meer over deze samenwerking.

Lees meer

Iedereen heeft een mening over de koffie op je werk. Wij geven een aantal tips om jouw collega’s tevreden te houden over de koffie op het werk!

Lees meer