kopje Caffè Cento Superiore | Koffieleverancier | KoffiePartners

Waarom een waterfilter?

Lekkere koffie, begint bij schoon water!

Bij elke koffiemachine die we plaatsen, maken we gebruik van een waterfilter. Dit doen we omdat via zo’n filter onder andere kalk uit leidingwater wordt gefilterd. Daardoor smaakt de koffie lekkerder en wordt kalkvorming in de machine sterk verminderd, waardoor uw koffiemachine langer mee gaat.

Bekijk al onze koffiemachines

Wat doet een waterfilter precies?

Een waterfilter verlaagt het kalkgehalte, de hardheid van drinkwater en beschermt op deze manier uw koffiemachine tegen schadelijke kalkvorming. Ook de smaak van koffie wordt beter, omdat geur- en smaakstoffen (zoals bijvoorbeeld chloor) en deeltjes uit het water worden gefilterd. Dat is dus extra genieten van een kop koffie!

Bekijk hier de werking van een BWT Bestmax SOFT waterfilter

Optimaal voor koffiemachines

BWT Bestmax SOFT waterfilter | KoffiePartners

Bekijk hier de werking van een BWT Bestdrink PREMIUM waterfilter

Optimaal voor waterkoelers

BWT bestdrink premium waterfilter | Optimaal voor waterkoelers!
Made Blue waterkoeler | Duurzaam en verantwoord! | KoffiePartners

Nieuwe magnesium technologie

Met name bij waterkoelers, is het belangrijk dat de smaak van drinkwater optimaal is. Speciaal voor watermachines zijn er waterfilters met een magnesium-technologie. Met een BWT bestdrink PREMIUM waterfilter wordt magnesium aan het leidingwater toegevoegd en dat zorgt voor een zeer aangename smaak van het water!

Ga naar ons assortiment waterkoelers

Welk type waterfilters gebruiken wij?

Voor onze koffiemachines gebruiken wij de BWT Bestmax SOFT serie. Dit filtersysteem is speciaal ontworpen om de waterkwaliteit van koffiemachines te optimaliseren. Hierdoor is een constant hoge kwaliteit in elke kop koffie gegarandeerd! Voor waterkoelers adviseren wij de BWT Bestdrink PREMIUM waterfilters, die dankzij de speciale magnesium-technologie een nog betere smaak geeft aan drinkwater!

Contact over verschillende waterfilters & koffiemachines

Meer weten over waterfilters?

Onze koffie experts adviseren u graag over het gebruik van een waterfilter. Wilt u meer weten over de verschillende typen waterfilters? Neem dan contact op met onze experts. Natuurlijk beantwoorden we uw andere (koffie) vragen ook graag!

Direct contact

Koffie kan een echte game-changer zijn bij het stimuleren van creativiteit op de werkvloer. In deze blog gaan we hier dieper op in. Lees je mee?

Lees meer

We zijn blij om vandaag te delen dat wij het mooie Brabantse koffiebedrijf Coffee3 hebben overgenomen! In deze KoffiePraat lees je meer over deze samenwerking.

Lees meer

Iedereen heeft een mening over de koffie op je werk. Wij geven een aantal tips om jouw collega’s tevreden te houden over de koffie op het werk!

Lees meer