Welke koffie voor thuiswerken? | KoffiePartners

Koffie voor thuiswerken, onze 4 tips!

Favorieten espressobonen uitgelicht

Nu we minder op kantoor werken, drinken we thuis een stuk meer koffie. Uit onderzoek van RTL Z blijkt dat er maar liefst 45% meer koffiebonen voor thuis worden gekocht sinds de uitbraak van COVID-19. Maar welke koffiebonen zijn het lekkerst? In deze blog, onze 4 favorieten voor thuis uitgelicht!

Liever direct persoonlijk advies?

4 favoriete melanges voor thuis

Advies op basis van smaakvoorkeur

Welke koffie u het lekkerst vindt is afhankelijk van uw smaakvoorkeur. Deze wordt door verschillende factoren beïnvloed. Denk hierbij aan: de koffiesoort, de kwaliteit van de koffie en de brandingsmethode. Hieronder geven wij per smaakvoorkeur een advies voor de lekkerste koffie voor thuis.

Koffie voor thuiswerken nodig?
Cento % Nobile | KoffiePartners

1. Cento% Nobile

Smaakvoorkeur: zacht

Drinkt u graag een zachte en subtiele koffie en geeft u de voorkeur aan een romige en zachte cappuccino? Kies dan voor Arabica bonen met een lichte tot medium branding. Onze favoriet voor thuis: Cento% Nobile. Verkrijgbaar in onze webshop en via bol.com.

Bestel Cento% Nobile op bol.com
Caffè Saluti | espressobonen | KoffiePartners

2. Caffè Saluti Superiore!

Op zoek naar een échte allemansvriend?

Meerdere koffiedrinkers in huis met verschillende smaakvoorkeuren? Kies dan voor de echte allemansvriend: Saluti Superiore! Saluti is subtiel gebrand en heeft een brede en prettige smaakbeleving. Verkrijgbaar in onze webshop en op bol.com.

Bestel Caffè Saluti op bol.com
cento % oro | Espressobonen machine | KoffiePartners

3. Cento% Oro

Smaakvoorkeur: uitgesproken

Mag uw koffie wel iets meer uitgesproken zijn van smaak, maar niet te sterk? Probeer dan een Arabica melange met een medium tot donkere branding. Cento% Oro is een melange met een zacht/romig mondgevoel en een klein fruitig bittertje die de smaak compleet maakt. Verkrijgbaar in onze webshop en op bol.com.

Bestel Cento% Oro op bol.com
Cento % Nero | Fairtrade | KoffiePartners

4. Cento% Nero

Smaakvoorkeur: krachtig

Houdt u van een pittige kop koffie? Kies dan voor een Arabica melange met een donkere branding. Cento% Nero is donker gebrand en beschikt over volle chocolade en karamel tinten. Kortom: onweerstaanbaar lekker maakt! Verkrijgbaar in onze webshop en op bol.com.

Bestel Cento% Nero op bol.com

Belangrijke tip: vergeet uw koffiemachine niet!

Welke koffie voor thuiswerken het meest geschikt is, wordt eveneens beïnvloed door het type espressomachine waarmee u deze bereid. Want ook de koffiemachine heeft een grote invloed op de smaak van uw koffie. Zo wordt smaak bijvoorbeeld beïnvloed door de doorlooptijd van uw koffie. Meer weten over de invloed van uw koffiemachine op de smaak van uw koffie? Neem dan contact op met onze koffie experts.

Neem contact op!
Jura thuiswerk deal | Welke koffie voor thuiswerken? Jura naar keuze + gratis doos Caffe Cento koffiebonen | KoffiePartners

Ook een nieuwe koffiemachine nodig voor thuis?

Compleet thuiswerk pakket!

Bij een lekkere koffie voor thuis hoort natuurlijk ook een goede espressomachine. Daarom hebben wij speciaal voor alle thuiswerkers van Nederland een mooie Jura Thuiswerk Deal samengesteld. U ontvangt nu namelijk een gratis doos Caffè Cento% koffie t.w.v. € 150,- cadeau bij aankoop van een Jura naar keuze. Profiteren van deze aanbieding?

Ja, ik wil een Jura thuiswerk pakket!

Koffie kan een echte game-changer zijn bij het stimuleren van creativiteit op de werkvloer. In deze blog gaan we hier dieper op in. Lees je mee?

Lees meer

We zijn blij om vandaag te delen dat wij het mooie Brabantse koffiebedrijf Coffee3 hebben overgenomen! In deze KoffiePraat lees je meer over deze samenwerking.

Lees meer

Iedereen heeft een mening over de koffie op je werk. Wij geven een aantal tips om jouw collega’s tevreden te houden over de koffie op het werk!

Lees meer