KoffiePraat:

Datum: 9 maart 2022
Leestijd: 2 minuten

Vendingmachine uitkiezen | KoffiePartners

Een vendingmachine uitzoeken

De keuze is reuze!

Voordat jij en je collega’s kunnen genieten van iets lekkers uit de vendingmachine, moeten er nog een paar stappen genomen worden. Want je moet nog wel een aantal keuzes maken, zodat je zeker weet dat de vendingmachine bij jullie organisatie past. In deze blog nemen we je mee in deze keuzes.

Liever direct een expert spreken?
Chocola | KoffiePartners

2. De inhoud samenstellen

Samen met je adviseur bepaal je de inhoud van de automaat. Dat doen we onder andere op basis van het gemiddelde in jullie branche. Zo weten we bijvoorbeeld dat een gevulde koek erg in trek is in de transport sector. En wat gezondere snack zoals een Wasa cracker als er veel vrouwen werkzaam zijn. Als de machine een tijdje draait, kijken we welke producten het hardst en het minst hard lopen en daar passen we het assortiment op aan.

Ga naar ons assortiment
Portemonnee | KoffiePartners

3. De verkoopprijs van producten bepalen

Je bepaalt zelf wat jouw collega’s betalen voor een snack of frisdrank. Wil je dit aanbieden als service en de producten tegen inkoopprijs verkopen? Of wil je er graag iets aan verdienen? Dan kun je de prijzen meer richting de verkoopadviesprijs instellen.

Ontvang tips over de prijzen

Nu zit er nog maar 1 ding op… de vendingmachine plaatsen!

Coca-Cola G-snack plaatsing | KoffiePartners

Vendingmachine plaatsen

Bij jou op de zaak

Samen bespreken we de installatiedatum. Wij plaatsen de vendingmachine op de aangewezen locatie en richten hem voor je in. We plaatsen de producten op de afgesproken selecties, met de bijhorende verkoopprijs. Daarna leggen we uit hoe je de vendingmachine kunt bijvullen. Indien je dit niet zelf wilt doen, kunnen wij het ook voor je doen met de optie full service vending (wij onderhouden en vullen de automaat). Vanaf nu kunnen jij en je collega’s genieten van snacks en/of frisdrank op het werk!

Meer weten over vending?

Onze Caffè Cento% melanges zijn in een nieuw jasje gestoken. Ontdek in deze KoffiePraat de metamorfose van jouw favoriete Cento blend.

Lees meer

Recept: Affogato

Geplaatst op 31-01-2024

Een heerlijk Italiaans dessert met slechts twee ingrediënten: espresso en vanille ijs. Een gouden duo als je het ons vraagt. Wij maakten een variant met speculoos!

Lees meer

5 meest gelezen blogs in 2023

Geplaatst op 17-01-2024

Het nieuwe jaar is inmiddels van start, maar wij blikken nog een keer terug naar 2023. In dit artikel nemen we jullie graag mee in de best gelezen blogs van vorig jaar. Zo ben je in één keer op de hoogte van alle populaire topics.

Lees meer