KoffiePraat:

Datum: 9 maart 2022
Leestijd: 2 minuten

Vendingmachine uitkiezen | KoffiePartners

Een vendingmachine uitzoeken

De keuze is reuze!

Voordat jij en je collega’s kunnen genieten van iets lekkers uit de vendingmachine, moeten er nog een paar stappen genomen worden. Want je moet nog wel een aantal keuzes maken, zodat je zeker weet dat de vendingmachine bij jullie organisatie past. In deze blog nemen we je mee in deze keuzes.

Liever direct een expert spreken?
Chocola | KoffiePartners

2. De inhoud samenstellen

Samen met je adviseur bepaal je de inhoud van de automaat. Dat doen we onder andere op basis van het gemiddelde in jullie branche. Zo weten we bijvoorbeeld dat een gevulde koek erg in trek is in de transport sector. En wat gezondere snack zoals een Wasa cracker als er veel vrouwen werkzaam zijn. Als de machine een tijdje draait, kijken we welke producten het hardst en het minst hard lopen en daar passen we het assortiment op aan.

Ga naar ons assortiment
Portemonnee | KoffiePartners

3. De verkoopprijs van producten bepalen

Je bepaalt zelf wat jouw collega’s betalen voor een snack of frisdrank. Wil je dit aanbieden als service en de producten tegen inkoopprijs verkopen? Of wil je er graag iets aan verdienen? Dan kun je de prijzen meer richting de verkoopadviesprijs instellen.

Ontvang tips over de prijzen

Nu zit er nog maar 1 ding op… de vendingmachine plaatsen!

Coca-Cola G-snack plaatsing | KoffiePartners

Vendingmachine plaatsen

Bij jou op de zaak

Samen bespreken we de installatiedatum. Wij plaatsen de vendingmachine op de aangewezen locatie en richten hem voor je in. We plaatsen de producten op de afgesproken selecties, met de bijhorende verkoopprijs. Daarna leggen we uit hoe je de vendingmachine kunt bijvullen. Indien je dit niet zelf wilt doen, kunnen wij het ook voor je doen met de optie full service vending (wij onderhouden en vullen de automaat). Vanaf nu kunnen jij en je collega’s genieten van snacks en/of frisdrank op het werk!

Meer weten over vending?

5 meest gelezen blogs in 2022

Geplaatst op 11-01-2023

Welke blogs zijn het vaakst gelezen in 2022? Laat je inspireren door de vijf meest gelezen blogs van het afgelopen jaar.

Lees meer

Espressobonen, instant, filter, freshbrew, filterkoffie, capsules en liquid koffie. Wij hebben de voor- en nadelen per type koffiemachine voor je op een rijtje gezet.

Lees meer

Welke koffie drinken ze in Italië?

Geplaatst op 12-08-2022

Italië, het land van de koffie. Maar welke koffie drinken de Italianen zelf? In deze blog gingen we voor je op onderzoek.

Lees meer