Grand Opening

Een feest om trots op te zijn!

Terugblik KoffiePartners Grand Opening

Vrijdag 1 februari 2019 vierden wij de KoffiePartners Grand Opening van ons nieuwe bedrijfspand in Zwijndrecht🍾! Wij willen al onze gasten hartelijk danken voor hun komst, het was een geslaagde feest waar we met een brede glimlach op terugblikken!

Water thema

Ons feest stond in het teken van water, het belangrijkste ingrediënt van koffie! Naast dat water verbindt, hebben we er zelf ook veel mee! Zo zijn we trotse sponsor van Olympisch zeiler Pieter-Jan Postma en doneren wij jaarlijks één miljoen liter schoon drinkwater aan Made Blue Foundation.

Meer over Made Blue

Top entertainment

Bij een goed feest hoort het juiste entertainment! We hebben daarom ons uiterste best gedaan om een leuk programma voor onze gasten samen te stellen met optredens van niemand minder dan Lou Prince, bekend van The Voice, de swingende band SOUL en top DJ WLM.

Klap op de vuurpijl!

Lou Prince in een glitterpak, een confetti kanon.. een gigantische KoffiePartners branded M32 Catamaran in de voortuin, niks was te gek! Maar waar we vooral erg trots op zijn, is dat we samen met onze genodigden meer dan 8 miljoen liter schoon drinkwater hebben gerealiseerd voor ons waterput project in Ethiopië. Tot slot, wethouder Jos Huizinga: Jouw wervende betoog over ondernemerschap maakte de avond compleet!

Top barista Rose van Asten

Meervoudig barista kampioen

Daarnaast hadden we ook nog meervoudig barista kampioen Rose van Asten te gast om onze bezoekers te voorzien van de perfecte kop koffie! En niet geheel onbelangrijk: een heuse Tia Maria bar met heerlijke koffie cocktails!

3 zakelijke koffietrends

Geplaatst op 20-09-2023

Wat zijn drie belangrijke koffie trends op dit moment? In deze KoffiePraat lees je er alles over!

Lees meer

Koffie is meer dan alleen een drankje; het is een persoonlijke ervaring. In deze blog laten we je zien hoe je koffie kunt personaliseren op basis van smaakvoorkeuren van je medewerkers.

Lees meer

Koffie op het werk moet lekker zijn. Echter is elke organisatie anders en heeft daardoor ook andere behoeften op het gebied van koffie. Je ziet daarom steeds vaker dat je een koffiemachine modulair kunt opbouwen.

Lees meer