Trotse sponsor van handyskiër Roger Pop

Help jij ook mee zijn dromen te realiseren?

Afgelopen jaar heeft Roger Pop deelgenomen aan het Wereldkampioenschap Handyski in Californië. Hij heeft daarbij de gouden plak behaald en een wereldrecord geskied. Een geweldige prestatie om trots op te zijn! Zijn prijzenkast staat nog niet vol genoeg, want in 2024 wil hij Europees Kampioen worden en in 2025 wil hij zijn Wereldtitel prolongeren. Daar komen natuurlijk kosten bij kijken daarom doen we een oproep aan jou.

KoffiePartners verdubbelt jouw donatie aan Roger!

Hoe werkt het?

Als trotse sponsor hebben we een unieke actie opgezet: de dubbele espresso actie. Doneer uiterlijk 1 juli 2024 een bedrag naar keuze, dan verdubbelen wij jouw inleg. Het totaalbedrag overhandigen we na 1 juli aan Roger. Hij is enorm blij met elke bijdrage!

  • Rekening: NL 38 ABNA 0606 1290 14 t.n.v. KoffiePartners BV
  • Omschrijving: ‘Donatie Handy ski Roger Pop’
Vragen over deze actie?

Spelregels dubbele espresso actie

  • KoffiePartners verdubbelt alle donaties tot een maximum van € 2.500,-. Bij € 2.500,- aan donaties verdubbelt KoffiePartners tot € 5.000,-.
  • Het bedrag boven de € 2.500,- wordt één-op-één aan het totaal toegevoegd.
Bart en Roger met medaille | Dubbele espresso actie

Over Roger Pop

Roger heeft een gebroken rug, gebroken nek, twee dwarslaesies en een titanium schouder. Dat houdt hem niet tegen om topsporter te worden. Met zijn enorme drive is hij wereldkampioen handy ski geworden in 2023 én heeft hij nog grootse plannen voor de komende jaren.

Meer acties

Gratis Junea Snacks op kantoor

Geplaatst op 23-08-2021

Junea, de perfect match naast jouw koffiemachine. Profiteer nu van gratis huur en plaatsing vanaf 50 personen.

Lees meer

Nu 40% korting op een B&O waterkoeler

Geplaatst op 29-08-2023

Houd je van bruisend water? Dan hebben we een scherp aanbod voor jou! De Borg & Overström B4 waterkoeler met CO2 optie koop / huur je nu tijdelijk met 40% korting.

Lees meer

Klant maakt klant actie!

Geplaatst op 08-06-2018

Wij zijn blij met jou als klant en dat laten we graag merken! Daarom krijg je van ons een bol.com cadeaubon t.w.v. € 50,- cadeau, wanneer je iemand binnen jouw netwerk als nieuwe klant aandraagt.

Lees meer