Cup-a-Soup

Een kopje soep

Het perfecte tussendoortje

Naast koffie en thee is soep ook een populaire warme drank op het werk. Daar kunnen we u met onze onze partner Cup-a-Soup goed in voorzien, dankzij de verschillende verpakkingen en systemen. Van losse (catering) zakjes met een waterkoker, tot aan een soepautomaat. Op deze pagina lichten wij de verschillende soepoplossingen verder toe, neem contact met ons op voor een soepvoorstel op maat.

Table Top Automaat
Cup-a-Soup Mini automaat

Soepautomaat

Wel zo handig!

Met een soepautomaat kiest u voor een professionele soepvoorziening op de werkvloer. De soepautomaten van Cup-a-Soup worden veel gebruikt op werkplekken met meer dan 100 gebruikers. Met zo’n automaat kiest u voor gemak! Bovendien heeft u geen afval van losse zakjes en poeder. In ons assortiment bevindt zich de Cup-a-Soup Table Top Automaat (water en soep) en de Cup-a-Soup Mini (enkel soep).

Vraag een offerte aan
CaS champignon
CaS kerrie
CaS tomaat

Vending zakken

Ideaal voor op het werk!

Speciaal voor deze soepautomaten zijn er machinezakken. Met één zo’n vending zak kunnen wel 40 koppen soep bereid worden! Slechts één druk op de knop en u geniet al van een lekker kopje soep. In ons assortiment bevinden zich ongeveer tien verschillende vending smaken.

Bestel Cup-a-Soup Vending
Cup-a-Soup 3-pack display

Soepdisplay

Handig en compact!

De Cup-a-Soup catering verpakkingen kunt u mooi presenteren met behulp van een 3-pack of 6-pack display. Dit systeem is ideaal tot 50 gebruikers. U kunt klikt de verpakkingen eenvoudig in de display en kiest zelf welke smaken u presenteert.

CaS mosterd
CaS pittige tomaat
CaS prei creme

Caterpacks

Lekkere soep voor iedereen!

De meest bekende soort soep, zijn de catering zakjes. Met een zeer ruim aanbod van meer dan 20 smaken zit er altijd een soep bij die u lekker vindt. Zo zijn er bijvoorbeeld de classics als tomaat, kip en kerrie. Maar ook verrassende en bijzondere varianten, zoals Tom Kha Kai of Hongaarse Goulash.

Bestel Cup-a-Soup Catering
Cup-a-Soep logo

Preferred partner Cup-a-Soup

Wij bieden niet alleen soep aan via KoffiePartners, ook zijn wij de preferred partner van Unilever die de Cup-a-Soup orders uitlevert van www.cupasoupophetwerk.nl. Een samenwerking waar we trots op zijn!

Neem contact op over deze samenwerking