ProBiotec logo

KoffiePartners & ProBiotec

Het schoonmaken van de toekomst!

Wij willen bijdragen aan een betere wereld. Op het gebied van koffie doen we dat al op verschillende manieren. In onze branche is hygiëne meer dan belangrijk. Daarom bieden wij onze klanten een hygiënische koffiecorner en werkplek, op een manier die, in tegenstelling tot de meeste schoonmaakproducten, niet schadelijk is voor het milieu. De schoonmaakartikelen van ProBiotec zijn namelijk 100% biologisch en daarom veilig voor mens, dier en milieu.

Waarom ProBiotec?

De werking van deze schoonmaakartikelen is wetenschappelijk bewezen. The power of nature!

  • 100% natuurlijk
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • 100% vegan
ProBiotec micro-organismen | KoffiePartners

Hoe werkt ProBiotec?

Met micro-organismen

Er wordt vaak gedacht dat alle bacteriën slecht voor ons zijn, maar alleen van slechte bacteriën worden we ziek en de goede bacteriën houden ons juist gezond. De producten van ProBiotec bestaan uit micro-organismen die heel specifieke eigenschappen hebben op het gebied van schoonmaken en het verdringen van slechte bacteriën. In tegenstelling tot andere anti-bacteriële producten worden de bacteriën niet allemaal gedood. Alleen de slechte bacteriën worden verdreven door de goede bacteriën. Dat leidt tot een schoon en veilig oppervlak, op 100% milieuvriendelijke wijze.

Ook ProBiotec gebruiken?

Drie categorieën:

COV-X handspray | KoffiePartners

1. Cov-X

Dé meest veilige bescherming tegen corona

De COV-X lijn van ProBiotec is de eerste 100% biologische oplossing die tegen het coronavirus beschermt! Bovendien laten de producten een actieve laag van micro-organismen achter die langdurig blijft beschermen tegen het virus. De kans dat je besmet raakt via aanraking is daarom zeer onwaarschijnlijk. Verkrijgbaar in 3 varianten: handspray, mondkapjesspray en beschermingsspray.

Bestel in onze webshop
Mr. Probi algemeen | KoffiePartners

2. Mr. Probi

Dé automaat om veilig handen te ontsmetten

Met de Mr. Probi automaat kunnen jouw gasten handen reinigen, ontsmetten en beschermen met 100% natuurlijke handspray door de handen in de mond te steken. Ideaal voor bijvoorbeeld kantoren, sportverenigingen, zorginstellingen, scholen, horeca en festivals!

  • Persoonlijke brandig mogelijk
  • Weinig/geen onderhoud
  • Kopen en leasen mogelijk
Probeer kosteloos 1 week uit
ProBiotec VS chemische schoonmaakmiddelen | KoffiePartners

Geloof jij ook in de kracht van ProBiotec?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We adviseren je graag om met ProBiotec aan de slag te gaan. KoffiePartners is distributeur van ProBiotec Nederland.

    Waar ken je ons van?

    Meer informatie over jouw vraag