Thuiswerken leuk maken | KoffiePartners

Maak thuiswerken leuk!

5 praktische tips om direct mee te beginnen.

Het is inmiddels voor veel mensen niet meer weg te denken: thuiswerken! Maar ondanks de vele voordelen, valt het ook niet altijd mee: thuiswerken leuk maken! Daarom geven wij u in onze blog 5 handige en praktische tips waarmee u thuiswerken leuk(er) kunt maken. Zodat u het beste uit uw werkdagen haalt!

Lees meer over koffie & thuiswerken

1. Introduceer een digitaal ‘Praatje bij de koffiemachine’.

Even als vanouds gezamenlijk de dag beginnen!

Een belangrijk sociaal moment van de dag is bij veel bedrijven dat van het ‘praatje bij de koffiemachine’. Hoe leuk is het daarom om ook dit belangrijke sociale moment te (her) introduceren tijdens het werken op afstand. Plan iedere dag bijvoorbeeld een kleine 10-15 minuten in voor dit moment. Pak er allemaal een kop koffie of thee bij en de leuke gesprekken en ideeën volgen gegarandeerd.

Nieuwe koffiemachine nodig?
Thuiswerken leuk maken | KoffiePartners

2. Beloon uzelf

Want al dat harde thuiswerken mag best beloond worden.

Trakteer uzelf daarom zo nu en dan op een lekker broodje of een fijne wandeling tijdens de lunch. Of nog beter, investeer in uw thuiswerkplek met bijvoorbeeld een nieuwe bureaustoel, lekkere koffie en/of thee en handige thuiswerk gadgets.

Bestel lekkere koffie voor thuis!

3. Creëer perspectief

Iets om naar uit te kijken.

Zeker in deze periode waarin er steeds meer maatregelen worden geherintroduceerd. Het kan daarom helpen om met elkaar leuke doelen te stellen voor bepaalde projecten en werkzaamheden. Zo kunt u samen ergens naar toe werken en ook vieren wanneer deze doelstelling is behaald. Bijvoorbeeld met leuke attentie voor het personeel.

Bekijk onze beloningen voor thuiswerkers!

4. Richt uw thuiswerkplek optimaal in

Lekker werken begint bij een fijne thuiswerkplek.

Reden genoeg dus om te zorgen dat uw thuiswerk plek optimaal is ingericht. Neem hiervoor ook echt even de tijd en probeer voor uzelf vast te stellen wat u belangrijk vind bij een goede werkplek. Drinkt u bijvoorbeeld veel koffie tijdens het thuiswerken? Dan kan een fijne compacte koffiemachine, met weinig onderhoud en afval/ residu enorm prettig zijn om binnen handbereik te hebben. Zo geniet u de hele dag door van de lekkerste koffie.

Thuiswerkplek advies nodig?

5. Maak er het beste van

Onze belangrijkste tip!

Voorlopig werken we nog wel even thuis. We zullen er dus het beste van moeten maken. Zo nu en dan stil staan bij de voordelen van thuiswerken is daarom een belangrijke laatste tip die we willen meegeven. Want het scheelt heel wat reistijd, maakt onze agenda’s een stuk effectiever, we zijn vaker thuis en het is ook nog eens beter voor het milieu. Oja, en u kunt uw eigen koffie drinken!

Toe aan andere koffie voor thuis?

Meer weten over onze koffie & thee oplossingen voor thuiswerkers?

Onze koffie experts adviseren u graag over de verschillende koffie en thee mogelijkheden voor thuiswerkers. Neem voor meer informatie of persoonlijk advies direct contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag!

Neem contact met ons op!

Koffie kan een echte game-changer zijn bij het stimuleren van creativiteit op de werkvloer. In deze blog gaan we hier dieper op in. Lees je mee?

Lees meer

We zijn blij om vandaag te delen dat wij het mooie Brabantse koffiebedrijf Coffee3 hebben overgenomen! In deze KoffiePraat lees je meer over deze samenwerking.

Lees meer

Iedereen heeft een mening over de koffie op je werk. Wij geven een aantal tips om jouw collega’s tevreden te houden over de koffie op het werk!

Lees meer