Making-off Limitless Service video

Limitless Service: the making of

een exclusief kijkje achter de schermen!

Op 1 juni was het zover, de opname van onze Limitless Service video. Zo’n gave film is natuurlijk niet in één dag bedacht en geschoten. In deze blog nemen we u daarom mee in de voorbereiding van de Limitless Service video en laten we beelden van achter de schermen zien. Veel lees- en kijkplezier!

Meer weten?

Limitless Service

Allereerst, presenteren we met trots het eindresultaat!

Waarom Limitless Service

KoffiePartners levert super service, in welke (extreme) omstandigheden dan ook. Ofwel:

Limitless Service
Álles voor de lekkerste koffie op het werk!

Meer over Limitless Service
Achter de schermen, making-off Limitless Service video

De rest van de wereld mag het weten!

De manier waarop wij ons als koffiebedrijf onderscheiden in de markt is door het verlenen van bijzonder goede service.

Onze klanten ervaren deze service al, maar de rest van de wereld mag dit natuurlijk ook weten!

Daarom hebben wij een video opgenomen waarin onze service wordt uitgelicht.

KoffiePartners M32 Catamaran

Stunts met onze koffieboot

Hoe kunnen we zo’n belofte in beeld brengen? Kijkend naar de middelen die we al tot onze beschikking hebben, kwamen we uit bij ‘onze koffieboot’, ofwel de KoffiePartners M32 Catamaran.

Hoe gaaf zou het zijn om een stunt uit te halen met deze supersnelle catamaran?

We zijn gaan brainstormen over gave stunts die we met onze koffieboot konden uitvoeren. Een belangrijk uitgangspunt was natuurlijk de link met koffie. Het idee kwam al vrij snel naar boven: waterskiën achter de catamaran en koffie serveren aan een klant in een voorbij varende speedboot.

Making off Limitless Service | KoffiePartners

De handen uit de mouwen!

Nu we de boodschap en de bijhorende stunt scherp hadden, was het tijd voor de uitvoering. Om zo dicht mogelijk bij onze eigen identiteit te blijven, wilden we graag ons eigen netwerk betrekken bij de executie. Kortom, geen dure, grote videoproductie – maar samen met gepassioneerde mensen een mooie en vooral échte commercial maken.

Om dit te realiseren hebben we onze vriend en vaste cameraman Milan ingeschakeld om de stunt met professionele camera’s in beeld te brengen.

Onze directeur Bart staat zelf op de waterski’s! De bestuurder van de speedboot is de buurman van Bart. Gaby van waterskischool Copinski was erbij met een tweede speedboot. De smoking is geleend van TU-student en vriend Dirk-Jan. Ook eigen collega’s hebben bijgedragen: David was figurant en het dienblad met kopjes koffie is gemaakt door onze monteur Steven. Zo is eigenlijk de hele setting geregeld via ons eigen netwerk!

Waterboon | KoffiePartners

KoffiePartners & water

Water, het belangrijkste ingrediënt van koffie! Naast dat water verbindt, hebben we er zelf ook veel mee. Zo zijn we trotse sponsor van Olympisch zeiler Pieter-Jan Postma, doneren wij jaarlijks één miljoen liter schoon drinkwater aan Made Blue Foundation en is onze directeur Bart een fanatiek watersporter.

Lees meer over Made Blue

Een kijkje achter de schermen

Ook was fotograaf Frans en cameraman Demi aanwezig op de draaidag om beelden te schieten van achter de schermen, met een heel leuk resultaat als gevolg:

Bij deze nogmaals dank aan iedereen die heeft meegewerkt aan de video:

Camera crew:

Rik Sinkeldam
Milan Bothof
Demi Deckers
Frans Beekwilder

Speedboot:

Bart Lyppens
Yoni Blom
Laureen Woolderink

Catamaran:

Pieter-Jan Postma
Stijn Uijthoven
Jean-Louis Flier
Maarten Tieleman

Support:

Gaby Copini
David de With
Steven Gottschalk

Meer weten over onze video?

Koffie kan een echte game-changer zijn bij het stimuleren van creativiteit op de werkvloer. In deze blog gaan we hier dieper op in. Lees je mee?

Lees meer

We zijn blij om vandaag te delen dat wij het mooie Brabantse koffiebedrijf Coffee3 hebben overgenomen! In deze KoffiePraat lees je meer over deze samenwerking.

Lees meer

Iedereen heeft een mening over de koffie op je werk. Wij geven een aantal tips om jouw collega’s tevreden te houden over de koffie op het werk!

Lees meer