KoffiePraat

Datum: 7 juli 2021
Leestijd: 5 minuten

koffiemachine na corona | KoffiePartners

De nieuwe kantooromgeving

5 tips voor een nieuwe koffiemachine na corona

Het blijft even wennen.. de nieuwe werkvloer na corona. Zo treffen we minder collega’s op kantoor, houden we afstand en ziet zowel onze werkplek als de manier waarop we koffie drinken op de zaak er compleet anders uit. In deze blog geven wij 5 tips voor de aanschaf van een nieuwe koffiemachine na corona.

Liever direct advies van een koffie expert?
Service | KoffiePartners

1. Kies voor beleving

Want als we naar kantoor gaan, moet de koffie écht lekker zijn!

In de nieuwe kantooromgeving is de koffiemachine steeds meer een ontmoetingsplek. We gaan immers enkel nog naar kantoor wanneer het echt nodig is en dan genieten we graag van een kop koffie van de beste kwaliteit. Hierdoor is de wens naar meer koffiebeleving enorm gestegen. We zien dan ook dat veel van onze klanten kiezen voor verse bonenkoffie met verse melk op het werk.

Bekijk onze verse bonenmachines

2. Ga voor compact

Perfect afgepast op uw nieuwe bezetting.

De koffiemachines na corona zijn kleiner en compacter. We gaan immers minder vaak naar kantoor waardoor ook capaciteitswensen worden bijgesteld. Wij raden daarom aan om bij de aanschaf van een nieuwe koffiemachine goed na te gaan wat de nieuwe bezetting op de werkvloer is. Zo weet u zeker dat de capaciteit aansluit op het gebruik.

Bekijk onze compacte koffiemachines
Cov-X Handspray | KoffiePartners

3. Houd het schoon

De nieuwe standaard op kantoor.

Door de corona pandemie zijn we ons gaan realiseren hoe belangrijk goede hygiëne is, zeker bij een koffiemachine! Wij adviseren u daarom om te kiezen voor een onderhoudsvriendelijke koffiemachine. Zodat de koffiemachine niet alleen schoon is, maar dit ook eenvoudig blijft. Daarnaast zijn er diverse producten verkrijgbaar om uw koffieautomaat schoon te houden. Denk hierbij aan hygiëne zuilen en desinfectie sprays.

Bekijk onze CovX spray!

4. Voeg cupmachines toe

Lekkere koffie altijd dichterbij.

In onze nieuwe samenleving proberen we bewegingsstromen zoveel mogelijk te minimaliseren. Daarom is het aan te raden om meerdere cup machines door een kantoorpand te verspreiden zodat koffie voor iedereen dichtbij is. Ook verkleint u op deze manier de kans op besmetting doordat meer mensen verspreid koffie kunnen tappen. Bovendien geniet u met een cupmachine altijd snel van een verse kop koffie.

Bekijk onze capsule machines
Junea Snacks | Compacte vendingmachine | KoffiePartners

5. Neem een snackautomaat

Een complete koffie voorziening!

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om te stoppen met catering en om gezonde snacks aan te bieden door middel van een vendingautomaat, naast de koffiemachine. Een slimme keuze gezien veel kantoren na corona niet meer op volledige bezetting draaien. In ons aanbod vindt u verschillende vending automaten. Meer weten? Onze vending expert Dennis adviseert u graag over de mogelijkheden.

Bekijk onze vendingmachines

Werken als monteur in de koffiebranche

Geplaatst op 29-11-2023

Wat maakt werken als monteur in de koffiebranche leuk? Je drinkt natuurlijk altijd lekkere koffie! Maar er zijn nog meer redenen die dit werk zo leuk maken. Lees je mee?

Lees meer

Een nieuwe koffiemachine uitzoeken voor jouw bedrijf, waar begin je? In deze KoffiePraat delen wij 3 praktische tips waar je op kunt letten bij het selecteren van een koffiemachine en koffieleverancier. Proef je de koffie uit je nieuwe koffiemachine al bijna?

Lees meer

3 zakelijke koffietrends

Geplaatst op 20-09-2023

Wat zijn drie belangrijke koffie trends op dit moment? In deze KoffiePraat lees je er alles over!

Lees meer