KoffiePraat

Datum: 7 juli 2021
Leestijd: 5 minuten

koffiemachine na corona | KoffiePartners

De nieuwe kantooromgeving

5 tips voor een nieuwe koffiemachine na corona

Het blijft even wennen.. de nieuwe werkvloer na corona. Zo treffen we minder collega’s op kantoor, houden we afstand en ziet zowel onze werkplek als de manier waarop we koffie drinken op de zaak er compleet anders uit. In deze blog geven wij 5 tips voor de aanschaf van een nieuwe koffiemachine na corona.

Liever direct advies van een koffie expert?
Service | KoffiePartners

1. Kies voor beleving

Want als we naar kantoor gaan, moet de koffie écht lekker zijn!

In de nieuwe kantooromgeving is de koffiemachine steeds meer een ontmoetingsplek. We gaan immers enkel nog naar kantoor wanneer het echt nodig is en dan genieten we graag van een kop koffie van de beste kwaliteit. Hierdoor is de wens naar meer koffiebeleving enorm gestegen. We zien dan ook dat veel van onze klanten kiezen voor verse bonenkoffie met verse melk op het werk.

Bekijk onze verse bonenmachines

2. Ga voor compact

Perfect afgepast op uw nieuwe bezetting.

De koffiemachines na corona zijn kleiner en compacter. We gaan immers minder vaak naar kantoor waardoor ook capaciteitswensen worden bijgesteld. Wij raden daarom aan om bij de aanschaf van een nieuwe koffiemachine goed na te gaan wat de nieuwe bezetting op de werkvloer is. Zo weet u zeker dat de capaciteit aansluit op het gebruik.

Bekijk onze compacte koffiemachines
Cov-X Handspray | KoffiePartners

3. Houd het schoon

De nieuwe standaard op kantoor.

Door de corona pandemie zijn we ons gaan realiseren hoe belangrijk goede hygiëne is, zeker bij een koffiemachine! Wij adviseren u daarom om te kiezen voor een onderhoudsvriendelijke koffiemachine. Zodat de koffiemachine niet alleen schoon is, maar dit ook eenvoudig blijft. Daarnaast zijn er diverse producten verkrijgbaar om uw koffieautomaat schoon te houden. Denk hierbij aan hygiëne zuilen en desinfectie sprays.

Bekijk onze CovX spray!

4. Voeg cupmachines toe

Lekkere koffie altijd dichterbij.

In onze nieuwe samenleving proberen we bewegingsstromen zoveel mogelijk te minimaliseren. Daarom is het aan te raden om meerdere cup machines door een kantoorpand te verspreiden zodat koffie voor iedereen dichtbij is. Ook verkleint u op deze manier de kans op besmetting doordat meer mensen verspreid koffie kunnen tappen. Bovendien geniet u met een cupmachine altijd snel van een verse kop koffie.

Bekijk onze capsule machines
Junea Snacks | Compacte vendingmachine | KoffiePartners

5. Neem een snackautomaat

Een complete koffie voorziening!

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om te stoppen met catering en om gezonde snacks aan te bieden door middel van een vendingautomaat, naast de koffiemachine. Een slimme keuze gezien veel kantoren na corona niet meer op volledige bezetting draaien. In ons aanbod vindt u verschillende vending automaten. Meer weten? Onze vending expert Dennis adviseert u graag over de mogelijkheden.

Bekijk onze vendingmachines

Koffie kan een echte game-changer zijn bij het stimuleren van creativiteit op de werkvloer. In deze blog gaan we hier dieper op in. Lees je mee?

Lees meer

We zijn blij om vandaag te delen dat wij het mooie Brabantse koffiebedrijf Coffee3 hebben overgenomen! In deze KoffiePraat lees je meer over deze samenwerking.

Lees meer

Iedereen heeft een mening over de koffie op je werk. Wij geven een aantal tips om jouw collega’s tevreden te houden over de koffie op het werk!

Lees meer