Welke koffie past bij mij?

In ons assortiment vindt u alle A-merken koffie, zoals illy, NESCAFÉ, Redbeans, Manetti en Douwe Egberts. Grote kans dat u al bekend bent met deze merken en weet wat u lekkere koffie vindt. Maar heeft u de premium espressobonen van Coffee Fresh, Caffè Cento% en Caffè Saluti al geproefd? In deze blog lichten we deze drie topmerken uit!

Vraag een gratis proefplaatsing aan!

Coffee Fresh: hoogwaardige espressobonen, voor een scherpe prijs!

Coffee Fresh espressobonen Fairtrade | Espressobonen machine | KoffiePartners

Coffee Fresh espressobonen Fairtrade: romig en zacht

Een smaakvolle koffie met een lichte rinsheid en een zacht mondgevoel. Dit gevoel gaat vrij snel over in verfijnde bitters van chocolade waardoor de koffie romig in afdronk is. De koffiebonen van Coffee Fresh Fairtrade zijn afkomstig uit Centraal- en Zuid-Amerika.

Bekijk het smaakprofiel
Coffee Fresh espressobonen premium | KoffiePartners

Coffee Fresh espressobonen Premium: zacht en intens

Deze 100% Arabica koffie is intens met een boterzacht mondgevoel. Smaken als vanille en chocolade geven een mooi karakter. De balans van bitters en rinsheid geven daarnaast een lange, zachte afdronk. Deze koffie is afkomstig uit de landen Afrika, India en Zuid-Amerika.

Bekijk het smaakprofiel
Coffee Fresh Regular espressobonen | KoffiePartners

Coffee Fresh espressobonen Regular: kruidig en vol

Een kruidige en intense koffie met op de achtergrond een heerlijke zoete smaak. De Coffee Fresh Regular blijft echter een volle crèmige koffie die door het lichte zoetje zeker gewaardeerd wordt door de echte espresso-drinker. Deze koffie is afkomstig uit de landen Azië en Ethiopië.

Bekijk het smaakprofiel

Caffè Cento%: de champagne onder de koffie!

cento % oro | Espressobonen machine | KoffiePartners

Cento% Oro: romig en levendig

Perfect voor espresso en cappuccino

Cento% Oro is een melange van 100% Arabica Fairtrade en biologische koffiebonen uit Mexico, Peru, Honduras, Guatemala en El Salvador. De melange is mild zuur en heeft een zacht en romig mondgevoel. Daarnaast maken de tinten van karamel en een klein fruitig bittertje de smaak compleet.

Bekijk het smaakprofiel
Cento % Nero | Fairtrade | KoffiePartners

Cento% Nero: krachtig en rond

Perfect voor cappuccino en lungo!

Cento% Nero is een melange van Fairtrade en biologische koffiebonen die donker zijn gebrand. De 100% Arabica bonen zijn afkomstig uit diverse landen in Zuid-Amerika. De melange heeft een klein zuurtje en een zacht, romig mondgevoel. Volle chocolade en karamel tinten maken deze blend onweerstaanbaar!

Bekijk het smaakprofiel
Cento % Nobile | KoffiePartners

Cento% Nobile: zacht en soepel

Perfect voor lungo!

Cento% Nobile is gebaseerd op een melange van 100% Arabica bonen. Hiervan is het grootste deel Yellow Bourbon Arabica uit Brazilië met de smaak van pure chocolade. Kortom, een bitterzoete verleiding met een zachte, romige afdronk die je niet kunt weerstaan.

Bekijk het smaakprofiel

Caffè Saluti: koffie om samen van te genieten!

Saluti Superiore | KoffiePartners

Saluti Superiore: zacht en soepel

Perfect voor lungo, espresso en cappuccino!

Saluti Superiore bestaat uit 100% Arabica bonen en staat garant voor een geurige lungo met een vol en rond mondgevoel. Een pure, zoete verleiding met een smaaksensatie van karamel en chocoladetinten.

Bekijk het smaakprofiel

Koffie kan een echte game-changer zijn bij het stimuleren van creativiteit op de werkvloer. In deze blog gaan we hier dieper op in. Lees je mee?

Lees meer

We zijn blij om vandaag te delen dat wij het mooie Brabantse koffiebedrijf Coffee3 hebben overgenomen! In deze KoffiePraat lees je meer over deze samenwerking.

Lees meer

Iedereen heeft een mening over de koffie op je werk. Wij geven een aantal tips om jouw collega’s tevreden te houden over de koffie op het werk!

Lees meer