KoffiePraat

Datum: 11 januari
Leestijd: 2 minuten

Meest gelezen blogs in 2022 | KoffiePartners

Meest gelezen blogs

Top 5 van 2022

Het nieuwe jaar is al in volle gang, maar wij blikken nog een keer terug naar de 5 meest gelezen blogs in het afgelopen jaar. In deze top 5 blogs van 2022 lees je veel over verschillende soorten koffie, een heerlijke recept en een informatief artikel over het gebruik van een waterfilter.

Veel leesplezier!

Ga naar de blog overzichtspagina
Meest gelezen blog van 2022 | Welke koffie voor cappuccino.

1. Welke koffie voor cappuccino is het meest geschikt?

Ga voor een romige cappuccino

Meer dan 40% van de koppen koffie die we drinken is een latte of cappuccino. Maar met welke espressobonen maak je nou de lekkerste cappuccino op het werk? In deze blog geven wij antwoord.

Ontdek de beste koffie
Meest gelezen blog van 2022 | Welke koffie bevat de meeste cafeïne

2. Welke koffie bevat de meeste cafeïne?

Bevat espresso de meeste cafeïne?

Toe aan een energie boost? Voor veel mensen is koffie het antwoord. Maar in welke koffie zit eigenlijk de hoogste hoeveelheid cafeïne? In deze blog geven wij antwoord op deze veel gestelde vraag.

Lees het in deze blog
3. Waterfilter nodig voor koffiemachine | KoffiePartners

3. Waarom is een waterfilter nodig voor een koffiemachine?

Heb jij al een waterfilter?

Lekkere koffie, begint bij schoon water. Via een waterfilter worden deeltjes uit het water gefilterd. Ontdek alle voordelen van het gebruik van een waterfilter in deze blog.

Ontdek waarom
4. Wanneer koffie drinken | KoffiePartners

4. Wanneer koffie drinken?

Ochtend, middag of de avond?

Als het aan ons ligt, drinken we het liefst de hele dag door koffie. Maar wanneer is nou eigenlijk het beste moment van de dag om koffie te drinken? En welke koffievariatie past het beste bij welk moment?

Vind het ideale koffiemoment
5. Caramel latte recept | KoffiePartners

5. Salted Caramel Latte recept

Trakteer jezelf!

Latte macchiato op het werk wordt nog lekkerder met dit recept voor een Salted Caramel Latte. In deze blog vertellen wij je namelijk hoe je zelf op het werk in een handomdraai deze populaire latte variatie kunt maken.

Ontdek het recept
Meest gelezen blogs 2022 | KoffiePartners

Leuk dat je onze blogs in 2022 hebt gelezen!

Wij kijken uit naar 2023 en hopen je ook dit jaar weer te mogen inspireren met onze KoffiePraat artikelen. Is er een onderwerp dat je graag terugleest? Tip onze redactie, dan gaan we voor je aan de slag.

Neem contact met ons op

Koffie kan een echte game-changer zijn bij het stimuleren van creativiteit op de werkvloer. In deze blog gaan we hier dieper op in. Lees je mee?

Lees meer

We zijn blij om vandaag te delen dat wij het mooie Brabantse koffiebedrijf Coffee3 hebben overgenomen! In deze KoffiePraat lees je meer over deze samenwerking.

Lees meer

Iedereen heeft een mening over de koffie op je werk. Wij geven een aantal tips om jouw collega’s tevreden te houden over de koffie op het werk!

Lees meer