KoffiePraat

Datum: 17 januari
Leestijd: 2 minuten

Top 5 best gelezen blogs in 2023

Welke KoffiePraat artikelen zijn het best gelezen?

Top 5 blogs in 2023

Het nieuwe jaar is inmiddels van start, maar wij blikken nog een keer terug naar 2023. In dit artikel nemen we jullie graag mee in de best gelezen blogs van vorig jaar. Zo ben je in één keer op de hoogte van alle populaire topics. Jullie lezen graag leuke feitjes over koffie. Zoals welke koffie het meeste cafeïne bevat, welke koffie het meest geschikt is voor cappuccino en wat het meest geschikte moment is om koffie te drinken. Benieuwd welke blogs de top 5 aanvullen? Lees dan snel verder!

Liever de meest recente blogs lezen?
1 Welke koffie bevat de meeste cafeïne | KoffiePraat

1. In welke koffie zit de meeste cafeïne?

Weet jij het?

Veel mensen denken dat een espresso de meeste cafeïne bevat, maar dat is niet zo. Welke koffiesoort wel de meeste cafeïne bevat lees je in deze KoffiePraat.

Ontdek welke koffiesoort de meeste cafeïne bevat
Welke koffie voor cappuccino | top 5 blogs 2023

2. Welke koffie is het beste voor cappuccino?

Ontdek jouw voorkeur!

Je maakt een cappuccino met espresso als basis, aangevuld met melk. De een vindt het lekker als je de koffie er goed doorheen proeft, de ander houdt meer van een melksmaak. Daarom hebben we een aantal adviezen voor je opgesteld per smaakvoorkeur.

Lees ons advies
Koffiemachine met betaalsysteem | Top 5 blogs 2023

3. Koffiemachine met betaalsysteem

Wanneer kies je hiervoor?

We krijgen steeds vaker de vraag naar een koffiemachine met betaalsysteem. In dit artikel lichten we de mogelijkheden van een koffiemachine met betaalsysteem toe. Wanneer kies je bijvoorbeeld voor een betaalsysteem en welke betaalsystemen zijn er?

Ga direct naar deze blog
Recept: virgin espresso martini | KoffiePraat

4. Recept: Virgin Espresso Martini

Alcoholvrije koffie cocktail

Met dit recept kun je ook op je werk genieten van een heerlijke alcoholvrije koffie cocktail! Met slechts een paar ingrediënten en stappen is jouw virgin esma zo gemaakt!

Aan de slag met dit koffierecept
5 Wanneer beste koffiemoment op een dag? | KoffiePraat

5. Wanneer is het beste moment voor een kop koffie?

Jouw ideale koffiemoment

Als het aan ons ligt, drinken we het liefst de hele dag koffie. Maar wanneer is nou eigenlijk het beste moment van de dag om koffie te drinken? En welke koffievariaties passen het beste bij elk moment? Wij zochten het voor je uit!

Tijd voor een kopje koffie?
Top 5 best gelezen blogs in 2023

Op naar meer KoffiePraat

Bedankt dat je onze KoffiePraat hebt gelezen! Ook dit jaar zullen we je regelmatig voorzien van nieuwe KoffiePraat content. Zijn er blogs die je graag wilt lezen of heb je een koffie gerelateerde vraag? Tip onze redactie en wie weet gaan we met jouw onderwerp aan de slag!

Neem contact met ons op

Koffie kan een echte game-changer zijn bij het stimuleren van creativiteit op de werkvloer. In deze blog gaan we hier dieper op in. Lees je mee?

Lees meer

We zijn blij om vandaag te delen dat wij het mooie Brabantse koffiebedrijf Coffee3 hebben overgenomen! In deze KoffiePraat lees je meer over deze samenwerking.

Lees meer

Iedereen heeft een mening over de koffie op je werk. Wij geven een aantal tips om jouw collega’s tevreden te houden over de koffie op het werk!

Lees meer