Koffiepraat

24 september 2018

Duurzame koffie en thee, ondanks dat duurzaamheid op de werkvloer een veel besproken thema is in veel organisaties, komt het beleid maar lastig tot uiting als het om consumpties gaat. En dat is jammer vinden wij! Want drie op de vijf Nederlandse medewerkers (62 procent) vinden het belangrijk dat de koffie en thee op het werk duurzaam gecertificeerd is, blijkt uit nationaal onderzoek.

Duurzame koffie echt belangrijk | KoffiePraat | KoffiePartners

Ruimte voor verbetering!

Nederlandse organisaties balanceren enerzijds tussen het tevreden houden van medewerkers en anderzijds tussen het stimuleren van vitaliteit en gezondheid. In praktijk wordt er vaak niet verder gedacht dan een schaal gratis fruit. Ruimte voor verbetering dus! Bij KoffiePartners kunnen wij u volledig voorzien van een duurzame drankenvoorziening. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Koffie nog altijd de brandstof voor werkgeluk!

Tot slot is er duidelijk één constante factor uit het onderzoek naar voren gekomen, waar wij vooral heel blij van worden! Want nog steeds 89 procent van de werkende Nederlanders vind een goede kop koffie buitengewoon belangrijk voor het werkgeluk. Ook zijn wij benieuwd hoe het is gesteld met uw koffievoorziening op het werk. Drinkt u bijvoorbeeld al duurzaam gecertificeerde koffie?

De voordelen van thee, ontdekt u in deze blog!  Bij KoffiePartners, zijn wij naast koffie – ook enorme theeliefhebbers! Daarom gingen wij op onderzoek uit naar de geneeskrachtige werking van ons thee assortiment. In deze blog delen wij graag onze bevindingen!

Lees meer

Op 1 juni was de draaidag van onze Limitless Service video. In deze blog nemen we u mee in de making-of en geven we een kijkje achter de schermen.

Lees meer