Koffiepraat

24 september 2018

Duurzame koffie en thee, ondanks dat duurzaamheid op de werkvloer een veel besproken thema is in veel organisaties, komt het beleid maar lastig tot uiting als het om consumpties gaat. En dat is jammer vinden wij! Want drie op de vijf Nederlandse medewerkers (62 procent) vinden het belangrijk dat de koffie en thee op het werk duurzaam gecertificeerd is, blijkt uit nationaal onderzoek.

Duurzame koffie echt belangrijk | KoffiePraat | KoffiePartners

Ruimte voor verbetering!

Nederlandse organisaties balanceren enerzijds tussen het tevreden houden van medewerkers en anderzijds tussen het stimuleren van vitaliteit en gezondheid. In praktijk wordt er vaak niet verder gedacht dan een schaal gratis fruit. Ruimte voor verbetering dus! Bij KoffiePartners kunnen wij u volledig voorzien van een duurzame drankenvoorziening. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Koffie nog altijd de brandstof voor werkgeluk!

Tot slot is er duidelijk één constante factor uit het onderzoek naar voren gekomen, waar wij vooral heel blij van worden! Want nog steeds 89 procent van de werkende Nederlanders vind een goede kop koffie buitengewoon belangrijk voor het werkgeluk. Ook zijn wij benieuwd hoe het is gesteld met uw koffievoorziening op het werk. Drinkt u bijvoorbeeld al duurzaam gecertificeerde koffie?

KoffiePartners branded M32 Catamaran

Geplaatst op 07-05-2019

Als u ons op Social media volgt, zal het u vast niet zijn ontgaan. Onze KoffiePartners branded M32 Catamaran. Beter gezegd: 'Onze koffieboot'. Ontdek nu het verhaal erachter!

Lees meer

Fairtradeweek voorjaar 2019

Geplaatst op 03-05-2019

Deze week gaat de Fairtrade week weer van start. Tijdens deze landelijke campagne week van Max Havelaar besteden we extra veel aandacht aan onze duurzaam gecertificeerde producten.

Lees meer