Koffie kopje | Proefplaatsing

Op zoek naar koffie voor op de zaak?

Koffie zakelijk: het is best een uitzoekwerk om te beslissen welke koffie het beste bij uw bedrijfswensen past. Daarom helpen we u alvast op weg door de kenmerken van onze professionele koffiemerken uit te lichten. U kiest bij ons uit alle bekende A-merken. Toch liever vrijblijvend geadviseerd worden door een van onze koffie experts?

Onze A-merken uitgelicht

Koffie om zakelijk van te genieten!

Aequator Cento% | Koffie zakelijk | KoffiePartners

Aequator

Zeer geliefd!

Aequator bonenmachines staan bekend om hun Zwitserse kwaliteit. De machines ontbreekt het dan ook aan niks. Een snelle kannenfunctie, twee consumpties tegelijk en een snelle, geluidsarme bereiding maakt deze koffie zakelijk geliefd. De koffiebonen van Caffè Cento% komen in deze koffiemachine goed tot hun recht. Benieuwd hoe een cappuccino of lungo smaakt uit deze koffiemachine? Kom proeven in onze showroom of vraag een gratis proefplaatsing aan van een week.

Bekijk onze video over de Aequator
NESCAFÉ | KoffiePartners

NESCAFÉ

It all starts with a NESCAFÉ!

’s Werelds meest bekende koffiemerk. Het meest bekend door hun heerlijke en snelle instant koffie. Daarom vindt u in ons assortiment een ruim scala aan NESCAFÉ instant koffiemachines. Maar ook voor espressobonenmachines kunt u bij NESCAFÉ terecht! Gecombineerd met bijpassende NESCAFÉ koffie heeft u de beste smaakbeleving! Één van onze NESCAFÉ koffiemachines gratis een week uitproberen? Vraag nu een proefplaatsing aan!

Ontdek ons NESCAFÉ assortiment
illy koffie | KoffiePartners

illy

Italiaanse premium koffie

Zegt u heerlijke koffie, van de beste kwaliteit koffiebonen? Dan zegt u illy. Waarschijnlijk heeft u dit wel eens geproefd in een horeca-zaak of op vakantie. Met ons exclusieve illy@work concept is het mogelijk om een volledig illy branded koffiecorner in te richten. Dat is een koffiemachine van Aequator, Eversys, Jura of WMF naar keuze, illy koffie, illy porselein en illy visuals!

Nieuwsgierig naar het illy@work concept?
Eversys | Koffie zakelijk | KoffiePartners

Eversys

Uniek design!

Met een Eversys koffiemachine kiest u voor hoge capaciteit en barista-waardige koffie. Dankzij het unieke e’Barista systeem komt het melkschuim van de cappuccino er, volledig geautomatiseerd, perfect uit! Daarbij hebben de machines een opvallend design. Klinkt dit als uw nieuwe zakelijke koffie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Onze Eversys koffiemachines
Redbeans Beanmachine_XL | KoffiePartners

Redbeans

Een perfect samenspel

Een modern, opvallend design. Dat springt er direct uit! Aan de kwaliteit van Redbeans koffimachines ontbreekt het ook zeker niet. De machines zijn gemaakt van kwalitatief, dik aluminium en dankzij de echte knoppen  is de machine overzichtelijk in gebruik. In deze espressobonenmachine gaan Redbeans producten, die perfect zijn afgestemd op de machine. Onze tip? Een Redbeans cappuccino!

Ga naar de Redbeans koffiemachines
WMF Cento% | KoffiePartners

WMF

Persoonlijker kan niet!

Een strak design, tal van opties en altijd een koffiemachine op maat dankzij de modulaire opbouw. Wilt u een extra bonenreservoir voor bijvoorbeeld decafé? Geen probleem! Wilt u ijskoffie bereiden of een karamel latte macchiato maken? Ook dat kan dankzij de verschillende opties. Kom in onze showroom ervaren hoe eenvoudig de machines in gebruik zijn en hoe lekker de koffievariaties smaken. Wij combineren deze machine vaak met Caffè Cento% espressobonen.

Direct naar de WMF koffiemachines

Douwe Egberts

Vertrouwd koffiemerk!

Douwe Egberts is één van de oudste koffiemerken. In 1753 opgericht en dankzij deze ruime ervaring hebben zij veel verschillende koffieconcepten ontwikkeld. Daarom is het aanbod machines ook zeer divers: van liquid koffie tot espressobonen machines. Voor ieder wat wils! Combineer de kwaliteitsmachines met onze vakkundige service en u heeft geen omkijken naar uw koffiemachine!

Ontdek onze Douwe Egberts koffiemachines
JURA zakelijke koffiemachine | KoffiePartners

JURA

Compacte bonenmachines!

JURA koffiemachines zijn perfect voor kleine tot middelgrote bedrijven. Deze espressobonenmachines zijn gebruiksvriendelijk en daarmee maakt u de lekkerste koffievariaties in een handomdraai. Vaak worden JURA koffiemachines gecombineerd met een melkkoeler, voor heerlijke cappuccino’s met verse melk. De koffiebonen van Caffè Cento% passen hier perfect blij, welke blend past bij uw smaakvoorkeur?

Bekijk onze JURA koffiemachines

Persoonlijk advies over koffie zakelijk

U kunt direct contact met ons opnemen, wij adviseren u graag vrijblijvend over de best passende koffievoorziening voor u!


    Waar ken je ons van?

    Waarover wil je meer weten?
    Directie | KoffiePartners